Το μυστικό της συνταγής κρύβεται στα συστατικά της μακαρονάδας, δηλαδή στο αλμυροπικάντικο τυρί και το χόρτινο κέιλ.
Ένα ακόμη μέλος, την εταιρεία Ευβοϊκή Ζύμη ΑΒΕΕ, υποδέχεται η Πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ». Η Eurocert αξιολόγησε και πιστοποίησε την ελληνικότητα της εταιρείας με βάση το «Πρότυπο Απαιτήσεων» και πλέον τα προϊόντα Ευβοϊκή Ζύμη ΑΒΕΕ θα φέρουν το σήμα...
Ο συνδυασμός της πιπεριάς με τη φέτα και τον μαϊντανό στη σάλτσα απογειώνουν γευστικά τη μακαρονάδα.
Μυστικό συστατικό της μακαρονάδας είναι το λεμονοθύμαρο που είναι μια ξεχωριστή ποικιλία θυμαριού με άρωμα λεμόνι.
Θρυλική μακαρονάδα πρωτοφτιάχτηκε στο νησάκι Ischia, στον κόλπο της Νάπολης, και συνδυάζει ιδανικά την ντομάτα με τις αντζούγιες, την κάππαρη, τις ελιές και την καυτερή πιπεριά.
Δροσερή μακαρονάδα με λαχανικά από το μποστάνι της άνοιξης.
Τα παιδιά θα ξετρελαθούν με τα κοκκινιστά μπουτάκια και το ζυμαρικό που τα συνοδεύει.