Το τεύχος 39 των Γλυκών Ιστοριών πιο ανοιξιάτικο από ποτέ!
Μοντέρνα ιαπωνική κουζίνα με περουβιανές πινελιές στην Κηφισιά.
Η πιο δυνατή ομάδα ζαχαροπλαστών ετοιμάζει τα καλύτερα γλυκά για κάθε περίσταση.
Ο Γρηγόρης Γαστεράτος ετοιμάζει μια λιχουδιά που θα αγαπήσουν μικροί μεγάλοι.
Χωρίς πλάσιμο, χωρίς τηγάνισμα, όλη η γεύση!
Απλό αλλά εξαιρετικά αφράτο είναι τούτο το κέικ. Θα το βουτήξουμε στο γάλα ή στον καφέ.
Το αγαπημένο carrot cake στην καλύτερη, ίσως, εκδοχή που έχουμε δοκιμάσει.