Ο γαστρονόμος online ξεκινά να μετράει αντίστροφα μέχρι το τραπέζι της γιορτής. Ξεκινά μια εβδομάδα γεμάτη λαχταριστές λιχουδιές.
Όταν φτιάχνουμε σπιτικό ζωμό, οποιουδήποτε είδους, φροντίζουμε να ετοιμάσουμε μεγάλη ποσότητα (αρκετών λίτρων), την οποία μοιράζουμε σε νάιλον σακουλάκια, σε παγοκύστες ή σε τάπερ και τα φυλάμε στην κατάψυξη. Κάθε φορά που θέλουμε λοιπόν να...
Η πρώτη μέρα του διαγωνισμού ξεκίνησε χαλαρά. Οι 82 διαγωνιζόμενοι είχαν μόνο να συμπληρώσουν τις φόρμες εγγραφής και να παρακολουθήσουν τον Στέλιο Παρλιάρο να φτιάχνει βήμα-βήμα το γλυκό του ημιτελικού: μια τούρτα σοκολάτα με πραλίνα. Την...
Έχουν ανατολίτικα μπαχαρικά, σαλτσούλα για γερές «βουτιές» και όμως είναι ελαφριά. Τι άλλο να ζητήσει κανείς από μια μερίδα σουτζουκάκια;
Τα πιο γλυκά παγάκια είναι αυτά που φτιάχνουμε με ρώγες από σταφύλια. Πλένουμε ρώγες από σταφύλια χωρίς κουκούτσια, τις στεγνώνουμε καλά σε πετσέτα και τις βάζουμε σε ένα ταψάκι απλωμένες για να μην κολλήσουν η μία με την άλλη. Σκεπάζουμε με ένα...
Το κοτόπουλο δεν είναι ασφαλές για κατανάλωση αν μείνει εκτός ψυγείου για περισσότερο από 45 λεπτά, γι’ αυτό είναι καλό να το ψωνίζουμε στο τέλος κατά την επίσκεψή μας στο σούπερ μάρκετ, ώστε να παραμένει λιγότερη ώρα εκτός ψυγείου. Στο σπίτι,...
Βάζουμε το μπλέντερ να δουλεύει πρωί - μεσημέρι - βράδυ. Αποτοξίνωση με φρούτα τώρα!