
Λαχταριστό σοκολατένιο κέικ που θα μας συνοδεύσει στα πρωτοβρόχια.
Στο εστιατόριο του, ο Βασίλης Παπικινός μαγειρεύει κυκλαδίτικα με τον Μηλέικο τρόπο...
Εξαιρετικό έδεσμα που μας έφτιξε ο Λεονάρδος Ρούσσος είναι η μαϊντανοσαλάτα, σαν ψωμένιο πέστο α λα φραγκοσυριανά.
Με πλούσια κτηνοτροφική και τυροκομική παράδοση, η Τραχειά Αργολίδος παράγει έκτακτα τυριά που δυστυχώς δεν έχουν ανακαλύψει ακόμα οι τυροπώλες των μεγαλουπόλεων.