
Μπορούμε να φτιάξουμε τη σάλτσα που θα καλύπτει τη βάση με φρέσκες ντομάτες, είτε να χρησιμοποιήσουμε κονσέρβα, συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας, ακόμη και πελτέ. Το σημαντικό είναι η σάλτσα να βράσει τόσο ώστε να είναι ελαφρώς συμπυκνωμένη, να μη...
Το σαλάμι Ευρυτανίας και το ξινοτύρι χαρίζουν στην πίτσα τέτοια νοστιμιά που δε θα ξαναφάτε πίτσα με πεπερόνι και μοτσαρέλα.
«Χωριάτικη» πίτσα που μοσχοβολά ελληνική εξοχή.
Με αυγά και 1 κρεμμύδι «σκαρώνουμε» ένα γρήγορο γεύμα για δύο, φτιάχνοντας τα γνωστά σε όλους μας «μάτια» αλλιώς.
Κύριο πιάτο
Εκλεκτές νοστιμιές από την Πόλη και την εγγύς ανατολή στο Παλαιό Φάληρο.
Πιο νόστιμο δεν έχετε ξαναφάει...