Με γεύσεις Μυκονιάτικες και μια ιδέα καινοτόμο για «πρωινό του ξενύχτη».
Ενα από τα θρυλικά εστιατόρια της Θεσσαλονίκης, από τα ελάχιστα που επιβίωσαν, είναι το Chlochard. Eξαιρετική κουζίνα, απίστευτη λίστα κρασιών, φιλικό και ευγενικό περιβάλλον και σέρβις.
Εξωτικό φαγητό θα βγάλει η κατσαρόλα αυτό το Σάββατο, εύκολο όμως για να μην χάσουμε κι όλη μας τη μέρα.
Το αγαπημένο μας ούζο αλλάζει εμφάνιση και αποκαλύπτεται στο ελληνικό αγοραστικό κοινό!
Τέτοιο κεμπάπ δεν έχετε ξαναφάει! Bonus: το ντιπ γιαουρτιού για να τα συνοδεύσετε!
Ελληνική απλότητα και μεγαλείο. Προσθέστε άφθονα μυρωδικά για να έχουν οι αισθήσεις να θυμούνται!
Φτιάξτε μια από τις δεκάδες δροσερές συνταγές των Γλυκών Ιστοριών που κυκλοφορούν στα περίπτερα!