
Πικάντικη η γέμιση, αφράτο και μυρωδάτο το μείγμα του κιμά, «εξισορροπιστική» η σος μουστάρδας. Ενα ρολό-αποκάλυψη.
Η Άννα Ναθαναηλίδου μας έφτιαξε την αυθεντική συνταγή της παραδοσιακής φανουρόπιτας και μια αναγνώστρια από τον Πειραιά μας δίνει τη δική της φανουρόπιτα κέικ.
1ος τρόπος: Μόνο με αλεύρι Το αλεύρωμα είναι ο πιο απλός τρόπος παναρίσματος. Δημιουργεί ένα προστατευτικό στρώμα γύρω από υλικά που περιέχουν πολύ νερό στη σάρκα τους και βοηθάει να μην καούν, αλλά να γίνουν τραγανά. Απαραίτητη προϋπόθεση...
«Σε μισή ώρα ο κ. Πέτρος Παντέλος είχε ετοιμάσει ένα γεύμα από κολοκυθάκια με το λάδι, μαύρες ελιές, άσπρο τυρί και σταρένιο ψωμί - η Μαρία και εγώ τα κατεβροχθίσαμε αμέσως.»
14 σπάνιας νοστιμιάς παραδοσιακά κυκλαδίτικα τυριά, από γάλατα αιγοπρόβεια και αγελαδινά, νοτισμένα με αρμύρα, μυρωμένα με ντόπια χλωρίδα. Καθένα τους, με μικρές ή μεγάλες διαφοροποιήσεις, αποτυπώνει την κουλτούρα και τις ιδιαιτερότητες του...
Ό,τι πρέπει για το Σαββατοκύριακο, εύκολο, γρήγορο και φουλ σοκολατένιο! Προτείνουμε να πολλαπλασιάσετε τη δόση γιατί δε θα μείνει τίποτα.
Προσφιλής όσο λίγα πρόσωπα στην ελληνική τηλεόραση, ευφυής, με υπέροχο χιούμορ, ο Φώτης Σεργουλόπουλος μοιράζεται μαζί μας τις γαστρονομικές του συνήθειες.
Τα σπιτικά κεμπάπ με κιμά κοτόπουλου είναι ότι πρέπει για να τα ετοιμάσετε και να τα φάτε μαζί με την παρέα σας σήμερα το βράδυ.