Η Κυριακή Βασσάλου, editor του περιοδικού Ταξίδια της Καθημερινής, επιλέγει τα αγαπημένα της μέρη για φαγητό στο μακρινό νησί των Δωδεκανήσων.
Με μια χούφτα βλίτα, 2 - 3 ντομάτες και λίγο τυρί φτιάχνουμε μια καλοκαιρινή ομελέτα απ’ τις λίγες.
Απολαυστικές lager, pilsner, weiss και ale, μαζί με τα μεζεδάκια που τους ταιριάζουν.
«Όταν σκέφτεσαι “Γίνεται”, όλα μπορούν να γίνουν…». Ακόμα και να αλλάξει το όνομα της πιο διάσημης μπίρας στον κόσμο σε… Πράσινη.
Νοστιμιές εμπνευσμένες από τις κουζίνες των νησιών μας περίμεναν τους προσκεκλημένους μετά την τελετή απονομής.
Πρωταρχικός στόχος της διοίκησης της εταιρείας παραμένει η συνέχιση της αύξησης του μεριδίου αγοράς, είτε αυτό συμβεί ακολουθώντας αυτόνομη πορεία είτε μέσω εξαγοράς άλλης εταιρείας.
Εκλεκτές γεύσεις σε προσιτές τιµές στο παρεΐστικο μεζεδοπωλείο της Νέας Φιλαδέλφειας.