Αντικαθιστώντας μέρος του μοσχαρίσου κιμά με χοιρινό ή/και αρνίσιο, οι κιμαδοπαρασκευές μας (μπιφτέκια, κεμπάπ, κεφτέδες) γίνονται νοστιμότερες. Έπειτα από αρκετές απόπειρες θα βρούμε την ακριβή ανάμειξη αλλά και τις αναλογίες του γούστου μας.
Λαδερά, μαγειρευτά, πίτες αλλά και σουβλιστά σε εξαιρετικές τιμές σε μια ταβέρνα στο αρχοντοχώρι του νοτίου Πηλίου.
Απολαμβάνουμε το φαγητό με τυρί φέτα και λίγο ψωμί ή παξιμάδι.
Η Χριστίνα μαγειρεύει, ο Μανώλης ψήνει και εμείς απολαμβάνουμε τα θαυμάσια φαγητά τους σε καλές τιμές.
Λίγο ρύζι ή μια τηγανιά πατάτες για τα παιδιά και έτοιμο το φαγητό.
Με άρωμα πολίτικο...
Προσεγμένη ελληνική κουζίνα σε μια ταβέρνα αξιώσεων στο Κουκάκι.
Στην κουζίνα οι σεφ και συνεργάτιδες του γαστρονόμος online Ευδοκία Φυλακούρη και Νίκη Τρέσσου.