Το σαββατοκύριακο φτιάχνουμε πεντανόστιμο ψαράκι με γλιστρίδα κοκινιστά.
Μετά το μπάνιο, επιλέγουμε πού θα καθίσουμε για ψαράκι και θαλασσινά: στον Μαραθώνα, στη Νέα Μάκρη, στη Λούτσα, στον Ωρωπό και στο Λαύριο.
Όπως λέμε... δειλινό
Σαρδέλες στην κατσαρόλα με πλούσιο άρωμα και περισσή γεύση.
Καλοκαιρινή μακαρονάδα με έντονες γεύσεις λαχανικών.
Ο Αστέριος Κουστούδης μας ετοίμασε μια διαφορετική «μακαρονάδα» με pasta κολοκυθιού!
Εμείς το δοκιμάσαμε με θρυμματισμένη πικάντικη φέτα και το αποτέλεσμα ήταν νοστιμότατο.
Το σκοτύρι είναι ένα αλειφώδες τυρί, με πικάντικη γεύση και άρωμα από πιπέρι και θρούμπι και δίνει έξτρα νοστιμιά στο φαγητό μας.