Με ψωμί και λίγο τυρί έχουμε ένα ελαφρύ μεσημεριανό ή βραδινό. Αλλιώς την εναρκτήρια σούπα ενός καλέσματος.
Μια διαφορετική στραπατσάδα, πλούσια και μερακλίδικη, που σηκώνει μπίρα.
Ο Αλέξανδρος Γιώτης γράφει για ψιλόψαρα που απογειώνονται στο τηγάνι.
Για την 11η εβδομάδα του διαγωνισμού «Συνταγές της τελευταίας στιγμής», η 1η συνταγή που προκρίθηκε είναι του Ανδρέα Βγενόπουλου.
Γαρνίρουμε με κομμάτια από μανούρι ή φέτα και απολαμβάνουμε.
Δροσερό, ελαφρύ συνοδευτικό για ψητά κρεατικά και ψάρια.
Λίγος ο κόπος, μεγάλη η απόλαυση…
Τo «ανάμεικτο» ισπανικό πιλάφι σε μια εκδοχή εξπρές...