Ορισμένες φορές τα φιλέτα καπνιστής ρέγκας που βρίσκουμε στο εμπόριο είναι υπερβολικά αλμυρά. Τι κάνουμε; Μπορούμε να τα βυθίσουμε σε ένα μπολ με γάλα για περίπου 1 ώρα, ώστε να καμφθεί η αλμύρα τους. Ένας άλλος τρόπος είναι να τα τρίψουμε με μια...
Πικάντικη, χορταστική και πολύ εύκολη στην παρασκευή της, ιδανική για πολυάσχολους καλοφαγάδες.
Εύκολο, γρήγορο, ζουμερό. Τέλειο.
Ακολουθούμε τις οδηγίες της Ντίνας Νικολάου και φτιάχνουμε σε χρόνο d/t νοστιμότατη παέγια.
Εξωτική ψαροφαγία για απαιτητικούς ουρανίσκους.
Όσο περισσότερο τα μαρινάρουμε, τόσο πιο ζουμερά και νόστιμα θα γίνουν.
Συνδυασμός που κάνει θραύση τα τελευταία χρόνια στα εστιατόρια, εδώ σε μία απλή, σπιτική εκδοχή.
Νέα προϊόντα από την Creta Farms.