Αφού πιάσουμε το Μάη στα λιβάδια και τους αγρούς, απολαμβάνουμε μια παγωμένη καϊπιρίνια με φράουλες.
Στο νέο, συλλεκτικό Γαστρονόμο, οι σεφ μαγειρεύουν τα νοστιμότερα εαρινά φαγητά και ετοιμάζουν δεκάδες λιχουδιές για το πασχαλιάτικο τραπέζι.
Η συνταγή για το κλασικό κοκτέιλ που πίνεται το ίδιο απολαυστικά χειμώνα – καλοκαίρι. Α! Και μία με πορτοκάλι.
Για δροσερά και κεφάτα καλοκαιρινά βράδια, η συνταγή για κοκτέιλ είναι μία: σε βαθύ δοχείο αποθήκευσης με καπάκι αναμειγνύουμε 2 lt γρανίτα της αρεσκείας μας (ιδανικά φράουλα) με 1 lt βότκα. Ανακατεύουμε το μείγμα με σπάτουλα και το βάζουμε στην...
Όνομα και πράγμα το εστιατόριο όπου η Μυρσίνη Λαμπράκη ξεδιπλώνει τις μαγειρικές της γνώσεις.
Η Μαργκερίτα Μισόνι, τρίτη γενιά του ιταλικού οίκου Missoni, ετοίμασε για το περιοδικό AnOther βαυαρέζικες κρέπες με μαρμελάδα βερίκοκο.