Εκλεκτοί ξηροί καρποί, ασυνήθιστα αποξηραμένα φρούτα και δεκάδες άλλοι γευστικοί θησαυροί σε ένα ζηλευτό στραγαλάδικο.
Το μανάβικο της οικογένειας Ευαγγελάτου δεν αφήνει την ποιότητα στην τύχη…
Τέλος στα κοινά, άχρωμα παγάκια. Καθαρίζουμε και πολτοποιούμε τις παραγινωμένες φράουλες ή ντομάτες, στύβουμε τα εσπεριδοειδή, σουρώνουμε έπειτα τους χυμούς τους για πιο φίνο αποτέλεσμα, γεμίζουμε με αυτούς πλαστικές παγοκύστες μιας χρήσης και...
Τις ξεπλένουμε κάτω από τρεχούμενο νερό και τις σκουπίζουμε με πετσέτα ή απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Δεν αφαιρούμε το κοτσάνι από πριν ούτε τις κόβουμε, γιατί θα μπει νερό στο εσωτερικό τους και θα χάσουν το άρωμά τους.
Τέχνη και θεματικά μενού αισθητικής και γευστικής απόλαυσης σε έναν ιδιαίτερο χώρο στο Μεταξουργείο.