Ο ιδιοκτήτης και σεφ του εστιατορίου «Η σουσουράδα και ο σγουρός σκαντζόχοιρος» στην Αφυτο Χαλκιδικής, Νικόλαoς Κατσάνης, ετοιμάζει σαρικόπιτες νηστήσιμες.
Το Loukumami μεταφέρθηκε στην καρδιά του Χαλανδρίου και εξακολουθεί να προσφέρει τα πιο απολαυστικά χαμόγελα, πασπαλισμένα με... ζάχαρη και κανέλα.
Πεντανόστιμη, φημισμένη πίτα από τη Φλώρινα που συνηθίζουν να τη φτιάχνουν την Πρωτοχρονιά - μάλιστα, της βάζουν και φλουρί!
Ενδιαφέροντα ιταλικά εδέσματα σε «μαφιόζικο» περιβάλλον.
Αν και συνήθως τα ελαιόλαδα που φέρουν «ισχυρισμό υγείας» είναι «δύσκολα», πικρά, αυτό που παράγει στη Μεσσηνία ο Νίκος Κρημνανιώτης είναι φίνο και γλυκόπιοτο.
Η καλύτερη τάρτα για αυτή την εποχή δια χειρός Νένας Ισμυρνόγλου.
Όλη η εμπειρία του αυθεντικού Ιταλικού εσπρέσο βρίσκεται σε μία κάψουλα