Το πιο τραγανό κουρκούτι μπακαλιάρου. Η πιο νόστιμη σκορδαλιά. Η πιο ταιριαστή σάλτσα βινεγκρέτ. Αυτό το πιάτο είναι μοναδικό.
Αν και δεν πολυδιαφημίζεται, το φαγητό στο Αθήρι είναι πραγματικά καλό, κάτι που το από-στόμα-σε-στόμα φαίνεται ότι αρκεί για να το κάνει γνωστό.
Το καστανό ρύζι είναι ένα φυσικό προϊόν που διατηρεί το περίβλημα του καρπού του (περικάρπιο) και είναι γνωστό για τα σημαντικά οφέλη που προσδίδει στην υγεία.
Ο σεφ του Mezzaluna μοιράζεται μαζί μας την συνταγή για το επιτυχημένο «παξιμάδι» του, την δική του εκδοχή της χωριάτικης, που θα συμπληρώσει ιδανικά τα ανοιξιάτικα τραπέζια σου.
Μους σολομού, παέγια θαλασσινών, κριθαρότο με σουπιές και σπανάκι, αλλά και ψάρι ψημένο στην εντέλεια.
Μια παραδοσιακή συνταγή των Εβραίων του Μαρόκου, όπως την κατέγραψε η Ισραηλίτισσα σεφ Pascale Rubin Perez.
Mε δεκατρία βιβλία μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, έναν δημοφιλή ιστότοπο (www.pascalpr.co.il), εβδομαδιαία στήλη γαστρονομίας στην εφημερίδα «Μaariv» και συμμετοχή σε ραδιοφωνικό μαγκαζίνο στο κρατικό κανάλι του Ισραήλ, έχει καταφέρει να καταγράψει τη...