Στα ποτήρια το κόκκινο κρασί του μαγειρέματος, που θα το κρυώσουμε λίγο στο ψυγείο.
Το σερβίρουμε πάνω σε πράσινες σαλάτες αλλά και ως σάλτσα σε ψητό χοιρινό.
Πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό και λίγο κοκκινοπίπερο και σερβίρουμε...
Το βραστό νερό (όταν δηλαδή φτάσει στους 100° C) καταστρέφει τα αρώματα του τσαγιού και τις ωφέλιμες ουσίες του. Έτσι, όταν βράζουμε νερό για τσάι, φροντίζουμε να το αποσύρουμε από τη φωτιά λίγο πριν αρχίσει ο βρασμός ή το αφήνουμε να κρυώσει λίγο...
Και δεντρολίβανο του πάει και θυμάρι και λουίζα. Και μια τηγανιά πατάτες από δίπλα.