Οι φόρμες σιλικόνης για κέικ, μάφιν κ.λπ. δεν χρειάζονται βουτύρωμα και αλεύρωμα. Αν είναι καλής ποιότητας, το γλυκό δεν θα κολλήσει. Ωστόσο, θα πρέπει να περιμένουμε λίγο να κρυώσει πριν το ξεφορμάρουμε, ειδάλλως μπορεί να σπάσει στη μέση.
Η συμμετοχή της Έλενας Κατσαρού στον διαγωνισμό «Συνταγές της τελευταίας στιγμής».
Αν παρά το ότι είστε σε νησί ξυπνήσει η Ρούμελη μέσα σας, ιδού μια ψητουδερί πραγματικά αξιόλογη.
Ένα εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας που προσφέρει μεγάλες γαστρονομικές εμπειρίες και θέα στον Παρθενώνα.
Με ρύζι πιλάφι, βραστές πατάτες ή ψωμί έχουμε ένα μενού νόστιμο και χορταστικό…
Η συμμετοχή της Δήμητρας Μιχαλέλη στον διαγωνισμό «Συνταγές της τελευταίας στιγμής».
Μια σαλάτα με τα τελευταία φασολάκια της εποχής...