Όνειρο ή εφιάλτης;
Ρεσιτάλ γνώσεων, δεξιοτήτων, γευστικών εμπειριών και ικανοτήτων έδωσαν οι τρεις φιναλίστ του Πανευρωπαικού Διαγωνισμού Οινοχόων, προχθές στο Σαν Ρέμο της ιταλικής Ριβιέρας.
Ζητάει κρασιά με το κατάλληλο αρωματικό και γευστικό προφίλ, ώστε να σταθούν, επάξια, στο πλευρό του.
Πολιτογραφημένη Τοσκανέζα εδώ και δεκαετίες, παράγει μια σειρά από διεθνώς αναγνωρισμένα κρασιά. Μας ξενάγησε στην αγροτουριστική μονάδα της Castell’in Villa, στην καρδιά των Κιάντι.
Η μικροζυθοποιία του Σοφοκλή Παναγιώτου, στο Ωρολόγιο Αυλώνα, φιλοδοξεί να κάνει τη διαφορά στην ελληνική αγορά.
Ένα έξοχο γιορτινό κρεατικό που γίνεται -σχεδόν- μόνο του.
Η πληθωρική γεύση των μπαρμπουνιών συνδυάζεται μοναδικά με μια δυνατή μουστάρδα.