Δεν είναι μια απλή ομελέτα, αλλά το απόλυτο καλοκαιρινό «σουφλέ»...
Εκμεταλλευόμαστε τη γλύκα των μαγιάτικων παντζαριών και φτιάχνουμε μια πλούσια σαλάτα, ό,τι πρέπει για ένα από τα αρχικά πιάτα σε γιορτινό κάλεσμα.
Οι περίφημες jacket potatoes των Αγγλοσαξόνων «γεμιστές» με μια πλούσια, αρωματική τονοσαλάτα – γεύμα κανονικό και νοστιμότατο.
Το κλασικό κυριακάτικο φαγητό, που αρέσει σε μικρούς και μεγάλους, κάπως αλλιώς.
Συνοδεύουμε με μια φρέσκια σαλάτα και μια ωραία ρετσίνα από τα Μεσόγεια.
Με ένα ανοιξιάτικο πορτοκάλι, 1 κουτάκι μπίρα και δυο-τρία λαχανικά φτιάχνουμε μια νοστιμιά απ’ τις λίγες.
Με κονσέρβες που έχουμε στο ντουλάπι και λίγο φρέσκο βασιλικό φτιάχνουμε μια νοστιμότατη μακαρονάδα.
Κλασική και αγαπημένη πίτα, σε μια εύκολη και γρήγορη εκδοχή.