Αρχισε να καλλιεργεί αρώνια και μύρτιλο, δύο φυτά με πολλές χρησιμότητες και καλές τιμές.
Οι διεθνείς διαγωνισμοί οίνου έδωσαν πολλές και σημαντικές διακρίσεις. Η βαθμολογία που δόθηκε στα σαντορινιά κρασιά ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, καθώς κυμάνθηκε από 91 έως και 95.
Ο Δημήτρης Χατζηιωαννίδης φτιάχνει στην Ξάνθη ένα κασέρι πραγματικά ξεχωριστό. «Όσο νόστιμο είναι, τόσα μαύρα βάσανα έχει για να το πετύχεις», λέει, αλλά η περηφάνια του για το προϊόν του δεν κρύβεται καθόλου.
Μια πρότυπη μονάδα παραγωγής μανιταριών η «Δίρφυς», πλήρως καθετοποιημένη και με καινοτόμα προϊόντα, ξεκίνησε από δύο φίλους που «κόλλησαν» στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εξαιρετικό προϊόν, οικολογική διαχείριση, διεθνή βραβεία...
Μια μπίρα με ξεχωριστή γεύση για κάθε ξεχωριστή μέρα της εβδομάδας. Εξ ου και το όνομα Septem - επτά. Μια επιχείρηση που μπόρεσε να διακριθεί σε χρονικό διάστημα μόλις τεσσάρων χρόνων.
Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ροβιών είναι το ζωντανό παράδειγμα του τι μπορεί να προσφέρει ένας σύγχρονος Αγροτικός Συνεταιρισμός: Εξαιρετικό επώνυμο προϊόν, προστασία των συμφερόντων των αγροτών, βιολογική καλλιέργεια μιας ολόκληρης περιοχής,...