Το Puro του Θάνου Καραθάνου, από το µαύρο Μοσχάτο της περιοχής.
Το Μπεγλέρι είναι μια άγνωστη αλλά ενδιαφέρουσα ποικιλία, που μπορεί να δώσει αρωματικά και πλούσια κρασιά και θα την βρούμε κυρίως στους αμπελώνες της Ικαρίας.
Η αγορά που επισκεφτήκαμε το Σάββατο για τα απαραίτητα φρέσκα της εβδομάδας σίγουρα δεν θυμίζει καμία από τις υπαίθριες λαϊκές.
Ένα γκουρμέ σαντουιτσάδικο, στην καρδιά της Αθήνας.
Επιλέγουμε κρητικά κρασιά για να συνοδεύσετε τα πιάτα της ντόπιας -και όχι μόνο- κουζίνας όπως τους αξίζει.