Αν και η επιλογή µαρινάδας είναι θέµα φαντασίας και προσωπικού γούστου, φαίνεται πως κάθε κρέας «παντρεύεται» καλύτερα µε ορισµένα υλικά, που αναδεικνύουν το χαρακτήρα του.
Οι κλασικοί γίγαντες δεν είναι μονόδρομος. Ιδού μια ιδιαίτερη εναλλακτική.
Σερβίρετέ τα στον μπουφέ του πάρτυ, ως ορεκτικό, μέσα σε ψωμάκια για μπέργκερ. Είναι τέλεια από κάθε άποψη.
Η λεπτής γεύσης καβουρόψιχα σε μια σαλάτα δροσερή και φίνα.
Ένα ξεχωριστό σαλατοφαγητό με το δημοφιλέστατο, θρεπτικότατο και νοστιμότατο σπόρο.
Η αυθεντική Σιφνέικη συνταγή για την Κυριακή του Πάσχα, δια χειρός Χριστόφορου Πέσκια.