Όταν ο Λευτέρης Λαζάρου, του εστιατορίου Varoulko Seaside, και ο Naruse Fumiaki, του Rakkan Bar Restaurant, συνεργάζονται για τη δημιουργία ενός κοινού menu, τότε μιλάμε για το γαστρονομικό γεγονός της χρονιάς.
Σύμφωνα με τους ερευνητές, σε ορισμένες περιπτώσεις το κόστος ηλεκτροπαραγωγής (μέσω χρήσης παλιών και ρυπογόνων ντιζελογεννητριών) προσεγγίζει το 0,5 ευρώ ανά kWhe, ενώ η αποζημίωση των παραγωγών αιολικής ενέργειας στα νησιά είναι μικρότερη του...
Τα γαστρονομικά μονοπάτια της Τήνου μας αποκαλύπτονται για πρώτη φορά.
Η Kraft εκτιμάται ότι θα επωφεληθεί από την παρουσία της Heinz στη διεθνή αγορά, από την οποία προέρχεται το 60% των πωλήσεών της.
Ο σεφ Θεοφάνης Στάθης είναι περήφανος με τα πιάτα του, που θα σερβιριστούν απόψε το βράδυ στο Karavi.