
Ένα εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας που προσφέρει μεγάλες γαστρονομικές εμπειρίες και θέα στον Παρθενώνα.
Η ιδανική θερμοκρασία κατανάλωσης των γεμιστών και γενικά των λαδερών φαγητών είναι όταν είναι χλιαρά ή -ακόμα καλύτερα- όταν αποκτήσουν θερμοκρασία δωματίου. Μάλιστα, υπάρχουν πολλοί που υποστηρίζουν ότι σε ορισμένες περιπτώσεις (όπως στα...
Μια ναπολιτάνικη ταβέρνα ανοίγει για πρώτη φορά την αυλή της με πιάτα αυθεντικά και καλομαγειρεμένα.
Μετά το μπάνιο, λαδερά και άλλα νόστιμα σε μια ταβέρνα στην Αγ. Άννα Ευβοίας.
Με αφορμή το αφιέρωμα του Γαστρονόμου της Κυριακής, ο Αλ. Γιώτης γράφει για το μεζέ ως ιδέα.
Πιάτα με γαλλικό αξάν σε ένα μικρό, λιτό και φιλόξενο χώρο στο Μεταξουργείο.
Ένα αλλιώτικο μπριάμ, πολύ αρωματικό και ιδιαίτερα νόστιμο.
Σπάνια βρίσκει κανείς ένα τόσο «ολοκληρωμένο» εστιατόριο.