Αφιέρωμα στις Φράουλες, 10 έως 30 Απριλίου
Ο συνδυασμός του μπράντι,του δυόσμου και του μελιού αφήνει στο κοτόπουλο μια αρωματική και συνάμα πλούσια γεύση.
Με αφορμή το μεγάλο αφιέρωμα του κυριακάτικου Γαστρονόμου στο κρητικό Πάσχα, η Ιφιγένεια Βιρβιδάκη ανασύρει γευστικές μνήμες από τα παιδικά της χρόνια.
Πιο αρωματικούς γίγαντες στο φούρνο δεν έχετε δοκιμάσει!
Ρετρό ατμόσφαιρα και προσοχή στις μικρές λεπτομέρειες σε ένα από τα πιο παλιά καφενεία της περιοχής.
Εναλλακτικό καφενείο, μεζεδοπωλείο και μπαρ. Έχει κάτι για όλους, όλες τις ώρες.