Μια δροσερή τούρτα για τους εορτάζοντες του Αυγούστου.
Δείτε βήμα-βήμα τη συνταγή που έκρινε το νικητή για τον 1ο διαγωνισμό ζαχαροπλαστικής «Γίνε Ζαχαροπλάστης».
Το σιρόπι των γλυκών του κουταλιού δεν θα γίνει ποτέ τόσο σφιχτό όσο μια μαρμελάδα. Πώς ξέρουμε λοιπόν ότι έχει δέσει σωστά; Κατ’ αρχάς θα πρέπει τα φρούτα να έχουν γίνει κάπως διάφανα και να έχουν αποκτήσει τη γυαλάδα των γλυκών του κουταλιού....
Αυτό το ζαχαροπλαστείο της Λεωφόρου Μεσογείων καταθέτει μια εναλλακτική πρόταση στη ζαχαροπλαστική λανσάροντας γλυκά με βιολογικές πρώτες ύλες, χωρίς ζάχαρη και χωρίς γλουτένη.