Οι ειδικοί μάς εξηγούν πώς φτιάχνεται, τι πρέπει να προσέχουμε, πόσο συχνά να τον καταναλώνουμε.
Τα φρούτα και τα λαχανικά έχουν τα υψηλότερα ποσοστά απώλειας από οποιοδήποτε άλλο είδος διατροφής, με συνέπεια τη μεγάλη σπατάλη πόρων, όπως νερού, γης, ενέργειας, εργατικού δυναμικού και κεφαλαίου.
Η δουλειά των μαγείρων εξαρτάται από τα δώρα της φύσης. Οφείλουμε να ανταποδώσουμε, προστατεύοντάς την: μαγειρεύοντας «βιώσιμα».
Πιάτο βλαχοτσίχλονου στη σύγχρονη, φιλική προς τον ευαίσθητο πελάτη, τεμαχισμένη μορφή του.
Ενδιαφέροντα στοιχεία και για τις τάσεις που επικρατούν στην ελληνική αγορά γάλακτος, παρουσιάζει η Tetra Pak Hellas.