Eκλεκτές ελληνικές γεύσεις, σε ευφάνταστες αλλά εύκολες παρασκευές, που θα ενθουσιάσουν την παρέα.
Σε μπέργκερ, με ζυμαρικά, στο τηγάνι, γιαχνί, σε σούπα, με πρωτότυπα ντρέσινγκ κι άλλα πολλά. Ευφάναστες συνταγές για να ξανα-μαγειρέψετε τα ψάρια και τα θαλασσινά της αρεσκείας σας.
Ωριμοι οίνοι δίπλα σε ξεχωριστές λιχουδιές, που θα ετοιμάσουμε εύκολα και γρήγορα.
Τα μυστικά του διάσημου επιδόρπιου οίνου από τον Καναδά, για την παραγωγή του οποίου ο τρύγος γίνεται νύχτα, σε θερμοκρασίες κάτω των -8º C.
Ιαπωνική fusion σε ειδική τιμή για το μεσημέρι στο δημοφιλές bar restaurant της Κηφισιάς.