Παγωτά, με το κατάλληλο οινικό ταίρι, μας προσφέρουν έντονες γαστριμαργικές συγκινήσεις.
Μια από τις συνταγές του τεύχους 41 που κυκλοφορεί στα περίπτερα.
Είναι κατάλληλη για όσους έχουν δυσανεξία στη γλουτένη, δεν περιέχει βούτυρο ή λάδι και κάθε κοµµάτι της έχει µόνο 275 θερµίδες (χωρίς τη σαντιγί).
Σε αυτή τη συνταγή χρησιμοποιούμε γίγαντες από την Καστοριά ή Πρεσπών που είναι βραστεροί και με γλυκιά γεύση.
Σύμφωνα με τη θεωρία της οινικής εξέλιξης, πρώτα υπήρξε το «Κυπρίων Νάμα», κι ύστερα η «Κουμανδαρία» από την οποία προήλθε η εκμοντερνισμένη, ραφινάτη εκδοχή που ονομάζεται Anama
Για όσους αγαπούν την λέμον πάι, μια ιδιαίτερη πρόταση από τον Βέλγο μετρ της ζαχαροπλαστικής και νέο συνεργάτη μας, Στέφεν Σιβέ.