Σάλτσα από καραμέλα ξιδιού (καλά διαβάσατε) που όμοιά της δεν έχετε δοκιμάσει. Στον «Γ» Οκτωβρίου θα βρείτε ολόκληρο το γιορτινό μενού από τον Χριστόφορο Πέσκια.
Τι είπε στον «Γ», ο Έλληνας Σεφ που διαγωνίστηκε στο Διεθνές Συνέδριο Αρχιμαγείρων 2016 στη Θεσσαλονίκη
Περί της σημαντικής γιορτής γαστρονομίας, του Διεθνούς Συνεδρίου Αρχιμαγείρων που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη.
Ψωμί από τον «Τάκη», σάντουιτς στο «Guarantee», value for money κοκτέιλ σε ένα παλιό λιπαντήριο αυτοκινήτων, κρητικό κουνέλι στα «Ελληνικά Καλούδια». Μια συνοικία ταμάμ για απαιτητικούς, συνειδητοποιημένους foodies.
Ψωμί από τον «Τάκη», σάντουιτς στο «Guarantee», value for money κοκτέιλ σε ένα παλιό λιπαντήριο αυτοκινήτων, κρητικό κουνέλι στα «Ελληνικά Καλούδια». Μια συνοικία ταμάμ για απαιτητικούς, συνειδητοποιημένους foodies.
Οι σκελίδες μεστώνουν και γλυκαίνουν στον φούρνο, οπότε όταν σερβιρουμε η κρεμώδης σάρκα του σκόρδου έχει εντελώς ήπια γεύση. Στις 02/10 με την Καθημερινή!
Τοπικά προϊόντα, μεζεδοπωλεία και αφίξεις στην αγαπημένη μας πόλη.