Με τα λόγια του σεφ: «Δεν μου αρέσουν οι πράσινες σαλάτες το καλοκαίρι. Τα μαρούλια, οι ρόκες και τα άλλα σαλατικά, για να αντέξουν τη ζέστη, γίνονται χοντρά, σκληρά σαν χαρτόνι. Προτιμώ τα εποχικά λαχανικά. Είχα ήδη πιάτα με ντομάτες και...
Χρυσαφένιες κροκέτες ντομάτας ιδανικές για τα τραπέζια του Αυγούστου.
Η δημοφιλής σεφ Ντίνα Νικολάου τρώει πεϊνιρλί στον Λιάκο στο Ιλιον και ψωνίζει κρεατικά από τον Γεωργιάδη στο Πικέρμι.
Δοκιμασμένες ταβέρνες με φρέσκα ψάρια και θαλασσινά, μαστόρικο ψήσιμο, καλές τιμές.
Οι μυστικές διευθύνσεις του Foodie Guide για εκλεκτό φαγητό μετά το μπάνιο στη Μεγαλόνησο. Μερικές ταβέρνες δεν είναι πάνω στο κύμα, αλλά αξίζει να τις επισκεφτείτε.
Μετά το μπάνιο, επιλέγουμε πού θα καθίσουμε για ψαράκι και θαλασσινά: στον Μαραθώνα, στη Νέα Μάκρη, στη Λούτσα, στον Ωρωπό και στο Λαύριο.
«Η μαγειρική είναι απλή...εμείς τη δυσκολεύουμε»
Με λαχανικά του θέρους, ζουμερά φρούτα και πρωτεΐνες ετοιμάζουμε εύκολα, γρήγορα και ελαφριά σαλατογεύματα, ιδανικά για τις ζεστές μέρες του Αυγούστου.