Ο κλασικός, ελληνικός συνδυασµός λαδιού και ρίγανης για τα ψητά µεταποιείται σε µια φινετσάτη σάλτσα, που θα απογειώσει τις µοσχαρίσιες µπριζόλες. Ταιριάζει επίσης µε χοιρινό και µε κοτόπουλο.
Πεντανόστιμη, φημισμένη πίτα από τη Φλώρινα που συνηθίζουν να τη φτιάχνουν την Πρωτοχρονιά - μάλιστα, της βάζουν και φλουρί!
Κάνουμε και το κοτόπουλο φρικασέ!
Η καλύτερη τάρτα για αυτή την εποχή δια χειρός Νένας Ισμυρνόγλου.
Προτείνουμε λευκά τυριά.
Τα κίτρινα τυριά που αγαπάμε.
Ελαιόλαδα και ελιές.