Στο «Γ» που κυκλοφορεί στις 13/08 θα βρείτε μεζεδάκια για να συνοδέψετε τα καλοκαιρινά απογεύματα σας.
Το σαββατοκύριακο φτιάχνουμε πεντανόστιμο ψαράκι με γλιστρίδα κοκινιστά.
Σαλατογευμα από τα λίγα! Η δροσιά των λαχανικών με την ψητή νοστιμιά του μοσχαριού... Τι άλλο να ζητήσει κανείς;
Κλασικό και αγαπημένο το ταίριασμα της φέτας και του καρπουζιού!
Σαρδέλες στην κατσαρόλα με πλούσιο άρωμα και περισσή γεύση.
Οι φακές Φενεού είναι μικρές, μαύρες, ευκολόβραστες, με γεμάτη γεύση και εδώ και 2 χρόνια είναι και ελληνικές.
Τα σπιτικά κεμπάπ με κιμά κοτόπουλου είναι ότι πρέπει για να τα ετοιμάσετε και να τα φάτε μαζί με την παρέα σας σήμερα το βράδυ.
Σε μισή ώρα τρώμε δροσερή μακαρονοσαλάτα με τόνο.