Σε ένα κτίριο-στολίδι στην Κηφισιά πίνουμε κοκτέιλ που δημιουργούνται με ένα σκοπό: τη μέγιστη απόλαυση.
Η Βιομηχανία Ζάχαρης είχε τεράστια περιουσία, αλλά δεν αξιοποιούνταν – Αντίθετα, γίνονταν παράλογα έξοδα.
Μια ανάλαφρη καλοκαιρινή πάστα έτοιμη σε μισή ώρα.
Η οικογένεια Μπακούλα δεν μετράει προβατάκια λόγω αϋπνίας, αλλά για να υπολογίσει πόσο γάλα θα εξασφαλίσει για τα εκλεκτά προϊόντα της, με το παγωτό να πρωτοστατεί.