Ακοντιστής, αττική ερυθρόμορφη κύλικα, 440-430 π.Χ. Βερολίνο.
Ταξιδέψαμε στην Κίμωλο και συλλέξαμε τις καλύτερες συνταγές του νησιού στον «Γ» Ιουλίου που κυκλοφορεί την Κυριακή με την Καθημερινή.
Πλούσια σαλάτα που κερδίζει άξια τον τίτλο «πλήρες γεύμα».
Στον «Γ» Ιουλίου που κυκλοφορεί την Κυριακή 10/07 θα βρείτε τις συνταγές των μεζέδων που δοκιμάσαμε στα Βραβεία Ποιότητας 2016.
Το δημοφιλές θαλασσινό γίνεται από κεφτές μέχρι τυλιχτό σουβλάκι στο τεύχος Ιουλίου που κυκλοφορεί την Κυριακή 10/07.
Το φαγητό αυτό προέρχεται από την εποχή της Ενετοκρατίας στο νησί. Πρόκειται για λεπτές φέτες από μοσχαρίσιο κρέας μαγειρεμένο με κρασί, πολύ σκόρδο και μαϊντανό.
Εξαιρετικό ντιπ για να προετοιμαστούμε για τη συνέχεια του γεύματος.
Καιρός φέρνει τα λάχανα... και τα κολοκυθάκια μαζί στη μακαρονάδα.