Εκτός από τα περίφημα τριανταφυλλένια λουκούμια της και το εξαίσιο τυρί Σαν Μιχάλη, η Σύρος έχει πλέον και το δικό της οινοποιείο.
Τι είναι η παστερίωση, πότε το γάλα είναι «φρέσκο», γιατί είναι ακριβότερο στην Ελλάδα σε σχέση με άλλες χώρες; Δίνουμε απαντήσεις σε καίριες ερωτήσεις.
Το Μπεγλέρι είναι μια άγνωστη αλλά ενδιαφέρουσα ποικιλία, που μπορεί να δώσει αρωματικά και πλούσια κρασιά και θα την βρούμε κυρίως στους αμπελώνες της Ικαρίας.
Επιλέξαμε και δοκιμάζουμε άξιους εκπροσώπους των διεθνών ποικιλιών, που τιμούν τόσο τους παραγωγούς τους όσο και τον ελληνικό αμπελώνα.