Άρωμα Καισαρείας σε ένα μεζεδοπιτάκι ταμάμ για μερακλήδες.
Πόσες φορές θα γεμίσουμε τα πιάτα με αυτά τα μίνι εδέσματα; Πολλές - θέλει και ερώτημα;
Η μπιραρία του Χαλανδρίου ετοιμάζει ένα χριστουγεννιάτικο πάρτυ με πλούσιο μπουφέ από τον σεφ Μιχάλη Ζάχαρη.
Η Μαρικαίτη Παπαδοπούλου προτείνει για το γιορτινό τραπέζι μια πλούσια ψαρονεφρόπιτα.
Ινδικές σπεσιαλιτέ σε παραδοσιακά σκεύη, φολκλόρ-βιομηχανικό στυλ και μουσική από επαγγελματία Dj σε μια αποθήκη στο Γκάζι.
Απλούστατο σαλατοφαγητό με το κατιτίς του που το κάνει λαχταριστό...
Νόστιμο φαγητό σε «νόστιμο» περιβάλλον στην Παροικιά της Πάρου.