Την Κυριακή 20/10 στις 7 παρά τέταρτο γυρνάμε τους δέκτες μας στον Σκάι, γιατί ξεκινάει η εκπομπή του Στέλιου Παρλιάρου.
Όσο το επιτρέπει ο καιρός η αυλή του εστιατορίου στον Κεραμεικό είναι ό,τι πρέπει για δείπνο. Αλλιώς περνάμε μέσα.
Τα 10 αγαπημένα μας γλυκά με μήλα από τα 34 τεύχη των Γλυκών Ιστοριών. *Στείλτε μας τα δικά σας αγαπημένα στο info@glykesistories.gr ή στη σελίδα μας στο facebook.com/glykesistories.gr
Υπέροχο, φθινοπωρινό μελωμένο χοιρινό με βερίκοκα και μπαχαρικά.
Κλασική συνταγή, μοντέρνα ματιά.
Τι είναι το Amaretto; Πώς το παρασκευάζουμε σπίτι; Με τι το συνδυάζουμε και πού το χρησιμοποιούμε;
Μια υπέροχη τάρτα με επίγευση καλοκαιριού!
Σερβίρουμε με μια απίθανη σάλτσα κρασιού που θα εντυπωσιάσει τους πάντες.