Η σούπα «τουρλού» των Ιταλών σε μια εύκολη εκδοχή, χωρίς φασόλια.
Οι Ιταλοί περιφρούρησαν με τρόπο υποδειγματικό την γαστρονομική τους παράδοση. Εμείς;
Ιδιαίτερες, ελληνικές γεύσεις σε ένα όμορφο οινομαγειρείο στο Μεταξουργείο.
Τα φασόλια έβρασαν, το ίδιο και τα καρότα και τα σέλινα, όμως η φασολάδα έμεινε με πολύ ζουμί, ενώ μας αρέσει χυλωμένη, πηχτή. Τι κάνουμε; Επ’ ουδενί λόγω δεν συνεχίζουμε να βράζουμε τα στερεά υλικά (φασόλια, καρότα, σέλινα και ό,τι άλλο έχουμε...
Το μανάβικο της οικογένειας Ευαγγελάτου δεν αφήνει την ποιότητα στην τύχη…
Αν μας έχουν περισσέψει βλήτα βραστά, τα βάζουμε κι αυτά στο ιδιαίτερο αυτό σαλατοφαγητό...
Αστεράτη γαστρονομία μεταμφιεσμένη σε comfort food στο ομώνυμο ξενοδοχείο της Μυκόνου. Βουτιές στην πισίνα επιτρέπονται…