Δείτε βήμα-βήμα τη συνταγή που έκρινε το νικητή για τον 1ο διαγωνισμό ζαχαροπλαστικής «Γίνε Ζαχαροπλάστης».
Με συνταγές της γιαγιάς και άλλες σημερινές, η οικογένεια Καρπαθάκη γλυκαίνει νησιώτες και στεριανούς, αρκεί αυτοί να ταξιδέψουν μέχρι τα μέρη τους.
Πηγαίνουμε για την σπεσιαλιτέ του, τον ζαχαρομπακλαβά, αλλά λοξοκοιτάζουμε με νόημα και τα αμυγδαλωτά, τα τσιμπητά και τα σεκέρ παρέ.
Είναι κάτι ανάμεσα σε κρουασάν και ντόνατ και έχει κάνει τους Νεοϋορκέζους να χάνουν τον ύπνο τους.
Ένα πρωτότυπο βιβλίο που συνδυάζει τέχνη και ζαχαροπλαστική.
Οι φοιτητές του Piet Zwart Institute δίνουν άλλη διάσταση σε ένα απλό αντικείμενο της κουζίνας.