Πρώτα τις βράζουμε, ύστερα τις τηγανίζουμε και τις σερβίσουμε με πικάντικη σάλτσα ντομάτας.
Με λίγη φέτα ή άλλο τυρί της αρεσκείας και ψωμί έχουμε ένα πλήρες, χορταστικό γεύμα.
Τρώμε ψάρι στο τηγάνι, αλλά όχι τηγανιτό και με άρωμα από γλυκό λευκό κρασί.
Η αυθεντική Σιφνέικη συνταγή για την Κυριακή του Πάσχα, δια χειρός Χριστόφορου Πέσκια.
Νηστήσιμο, ξινούτσικο, ευκολότατο. Μια συνταγή για το πιο αγαπημένο μας θαλασσινό.
Άπειρες οι εκδοχές της πατροπαράδοτης σούπας. Σας δίνουμε μία με μπόλικο μάραθο και δυόσμο που την «δροσίζει» και την κάνει πιο ευχολοχώνευτη.
Εύκολο, νόστιμο και... πεντανόστιμο! Μια συνταγή για την Κυριακή του Πάσχα και κάθε Κυριακή.