![](images/thumbs/thumb_o29_t2379.jpg)
Δείπνο σε ένα ιταλικό εστιατόριο με θέα το Κάστρο της ηπειρώτικης κωμόπολης και τη θάλασσα του Βάλτου.
Εκλεκτά γλυκίσματα, ηδύποτα και ένα σωρό άλλα στην κεντρική πλατεία του πανέμορφου Ζαγοροχωρίου.
Φρέσκα όστρακα, ψάρια αλλά και κρεατικά σε ένα όμορφο παραθαλάσσιο εστιατόριο της Σύρου.
Τέλος στα κοινά, άχρωμα παγάκια. Καθαρίζουμε και πολτοποιούμε τις παραγινωμένες φράουλες ή ντομάτες, στύβουμε τα εσπεριδοειδή, σουρώνουμε έπειτα τους χυμούς τους για πιο φίνο αποτέλεσμα, γεμίζουμε με αυτούς πλαστικές παγοκύστες μιας χρήσης και...
Ή αλλιώς ένα δροσερό, ντοματένιο ταμπουλέ, ό,τι πρέπει για τις ζεστές μέρες του θέρους.
Η Νένα βάζει την κατσαρόλα στη φωτιά και μαγειρεύει το τέλειο κοτόπουλο. Ρίγανες, κρασιά, μουστάρδες, δάφνες, μανιτάρια, όλα τα καλά...
Το πειραιώτικο στέκι με την ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα άνοιξε ξανά.