H κλασική θέλει μόνο αυγό, η «ελληνική» φτιάχνεται με κρέμα, εμείς σας προτείνουμε μία ενδιάμεση λύση. Α! και αντί για πανσέτα, βάζουμε χωριάτικο λουκάνικο.
Αν το φαγητό που μαγειρεύετε απαιτεί «σβήσιμο» με αλκοόλ και διστάζετε να το βάλετε γιατί θα το φάει και το παιδί σας, μην ανησυχείτε. Απλώς, όταν προσθέσετε το ποτό στη συνταγή (κρασί, βότκα, ρακή κ.λπ.) καλό θα ήταν να περιμένετε 2-3 λεπτά ώστε...
Τρουφάκια, σοκολατίνες, κρέμες, μους, γκανάς και σοκολατάκια βήμα-βήμα για να γίνετε εξπέρ.
Σας δίνουμε τη βασική συνταγή κι εσείς από πάνω προσθέτετε ό,τι τραβάει η όρεξή σας...
Ένα μπιστρό με γλυκές και αλμυρές γεύσεις και νοσταλγική ατμόσφαιρα.
Τηγανίζουμε πατάτες κυδωνάτες και διαλέγουμε ανάμεσα σε δύο ιδιαίτερα ντιπ για να τις συνοδεύσουμε.
Αν σας περίσσεψε σάλτσα ζυμαρικών από βαζάκι (π.χ. πέστο) ή χειροποίητη και δεν θέλετε να ξαναφτιάξετε μακαρονάδα κάντε το εξής: αλείψτε τη σάλτσα σε κοτόπουλο, παϊδάκια ή άλλα κρεατικά και ψήστε τα στο γκρίλ. Στο πλάι ρύζι ή βραστές πατάτες, μια...