Ινδικό μείγμα μπαχαρικών είναι το γκάραμ μασάλα, που ταιριάζει πολύ σε ψητά κρεατικά, όπως κοτόπουλο ή σουβλάκια αρνιού. Το βρίσκουμε σε καλά μπαχαράδικα, αλλα μπορούμε να το φτιάξουμε και μόνοι μας στο σπίτι ανακατεύοντας σε ίσες δόσεις,...
Τηγανίζουμε καλαμαράκια, χωρίς αλεύρι, και, αφού ροδίσουν, τα «γλυκαίνουμε» προσθέτοντας ντομάτα και μαγειρεύοντας για ολίγα ακόμη λεπτά.
Οι πιο λαχταριστοί «μύκητες» γίνονται ακόμα πιο λαχταριστοί με τη γέμιση που σας προτείνουμε.
Απλά υλικά, γκουρμέ διάθεση, ανάλαφρο αποτέλεσμα. Η Νένα είχε (και πάλι) κέφια!
Να ένα σάντουιτς ελληνικό, χορταστικό αλλά και ισορροπημένο, απλό αλλά και μια ιδέα γκουρμέ...
Σαν λουκουμαδάκια βγαίνουν ετούτοι οι κεφτέδες, σκέτο καλοκαίρι. Ανοίγουμε παγωμένες μπίρες ή δροσερές ρετσίνες και απολαμβάνουμε...
Μπίρα και υπέροχοι, καλοκαιρινοί μεζέδες σε έναν καταπράσινο κήπο. Ο,τι ζητάμε από μια καλοκαιρινή έξοδο.