Μεζεκλίκια θαλασσινά κι ένα σωρό άλλα νόστιμα, αγναντεύοντας το Καμίνι και τη θάλασσα.
Το καλοκαιρινό μυρωδικό «παρφουμάρει» μοναδικά τα μαγειρέματα μας. Μέχρι και στους «μύκητες» τρύπωσε...
Διαφορετικοί κεφτέδες, από κιμά κοτόπουλου και μια δροσερή σάλτσα γιαουρτιού για συνοδεία, από τον Χριστόφορο Πέσκια.
Μια συνταγή για διαφορετικά γεμιστά, μόνο με πιπεριές, με κουσκούς αντί για ρύζι, και με συ-ντο-μό-τα-το ψήσιμο.
Γίνεται καλοκαίρι χωρίς κεφτέ ή κοκκινιστά; Λείπει το μπάρμπεκιου απ’ τον Αύγουστο; Πόσους ντάκους μπορούν να σκαρφιστούν οι σεφ του Γαστρονόμου;
Σωστό τσιμπούσι θα στήσουμε με επίκεντρο ετούτα τα μερακλίδικα παϊδάκια... Καλύτερα -κι ευκολότερα- δεν γίνεται!
Οι πιο λαχταριστοί «μύκητες» γίνονται ακόμα πιο λαχταριστοί με τη γέμιση που σας προτείνουμε.