Το μυστικό της επιτυχίας βρίσκεται στο καμένο ρύζι στον πάτο του τηγανιού - έτσι την προτιμούν στη μεσογειακή πόλη, που θεωρείται πατρίδα του παραδοσιακού ισπανικού πιάτου.
Ποιος θα το περίμενε η συνταγή να είναι έτοιμη σε 30΄.
Πλούσια σαλάτα εποχής που συνοδεύει ιδανικά όλα τα πιάτα.
Το σαββατοκύριακο φτιάχνουμε πεντανόστιμο ψαράκι με γλιστρίδα κοκινιστά.
Σαλατογευμα από τα λίγα! Η δροσιά των λαχανικών με την ψητή νοστιμιά του μοσχαριού... Τι άλλο να ζητήσει κανείς;
Κλασικό και αγαπημένο το ταίριασμα της φέτας και του καρπουζιού!
Σαρδέλες στην κατσαρόλα με πλούσιο άρωμα και περισσή γεύση.
Καλοκαιρινή μακαρονάδα με έντονες γεύσεις λαχανικών.