Η ιστορία του ξεκινά από ένα στοίχημα, το οποίο δεν κέρδισε μόνο ο δημιουργός του, Κύρος Μελάς, αλλά και όλοι όσοι απολαμβάνουν σήμερα τα εξαιρετικά κρασιά του.
Από τη Μονεμβασιά το εξαιρετικό βιολογικό λάδι, που ελαιοποιεί με γνώση και φροντίδα ο Γιώργος Κοροπούλης. Αρχιτέκτονας κατ’ επάγγελμα, είναι ένας ακόμη που τον κέρδισε η αγάπη για την πατρογονική γη.
Στον ατμοσφαιρικό χώρο του Baba au rum της οδού Κλειτίου, ο αέρας μοσχοβολάει σοκολάτα και καραμέλα, βανίλια και σταφίδα, χριστουγεννιάτικο κέικ και καφέ. Αιτία το ρούμι Diplomatico από τη Βενεζουέλα που γεμίζει ταποτήρια μας. Παρόντες και τρεις από τους...
Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά αρωματικό, μελωμένο, υπέροχο!
Μια κλασική γαλλική τεχνική αποκτά ελληνική ιθαγένεια.
Ο σεφ του ξενοδοχείου NJV Athens Plaza έχει δημιουργήσει ένα απολαυστικό μενού για όλη τη Σαρακοστή, για τους επισκέπτες τους εστιατορίου The Parliament, στο Σύνταγμα.