Το κλασικό γιορτινό φαγητό της ηπειρωτικής Ελλάδας στα καλύτερά του!
Λαχταριστή τάρτα από μυρωδάτες φράουλες.
Μους ή αλλιώς φράουλα αφρός στο ποτήρι.
Η τάρτα ξεχειλίζει νοστιμιά και γλύκα.
Κινέζικο ρύζι για τους λάτρεις των εξωτικών γεύσεων.
Κεφτέδες, σαρδέλες Lucas, λουκάνικο δραμινό, ελιές Θάσου. Οινοπαντοπωλείον Ειδικόν, Αγιά Σοφιά, Δραπετσώνα.
Ο σεφ προσέχει τη λεπτομέρεια και χρησιμοποιεί το διασημότερο ίσως ελληνικό προϊόν παγκοσμίως στη συνταγή του για να συνοδέψει τους κολοκυθοανθούς.