Στο Βασιλικό Ευβοίας συναντήσαμε τον Αντώνη και τη Σωτηρία Παπαγεωργίου, που φτιάχνουν ένα υπέροχο ψωμί.
Πανεύκολο σνακ, πρώτο πιάτο σε γιορτινό τραπέζι ή κύριο γεύμα συνοδεία ενός απλού πιλαφιού.
Απολαυστική συνταγή για ένα πλούσιο πρωινό, ένα ελαφρύ γεύμα αλλά και έναν γρήγορο και εύκολο μεζέ!
Το ιταλικό που δικαιολογεί την καλή διαδικτυακή του φήμη με το φαγητό του.
To κατσικίσιο τυρί Carrefour, από 100% ελληνικό κατσικίσιο γάλα, είναι πικάντικο, ελαφρώς αλμυρό και με σκληρή υφή. Ιδανικό ως μεζές, για να συνοδεύσουμε το ούζο ή το κρασί μας αλλά και για να αναβαθμίσουμε οποιοδήποτε μαγείρεμα μας με την ιδιαίτερη...